Kategori: En Son Haberler

Tanınmış İsimleri Dolandıran Banka Müdürü Yargılanacak

Banka şube müdürü Seçil Erzan, güvenilir bir yatırım fırsatı sunarak, tanınmış futbolcular da dahil olmak üzere 30’dan fazla kişiyi toplamda yaklaşık 25 milyon dolar ve 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddiasıyla suçlanıyor. Bu olaylar sonucunda Erzan hakkında dört yeni iddianame düzenlendi ve yargılanma süreci başlamak üzere.

Dört Ayrı Davada Yargılanacak

Seçil Erzan, İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dört ayrı dava kapsamında yargılanacak. Davaların her biri farklı iddianamelerle ele alınacak ve bu iddianameler ana dava dosyasıyla birleştirilmeyecek.

Müşteki İle İlgili Detaylar

Atilla Baltaş’ın müşteki, Seçil Erzan’ın ise şüpheli olarak yer aldığı bir iddianamede, Erzan’ın Baltaş’ı yatırım yapma vaadiyle kandırdığı ve sonrasında sahte belgelerle dolandırdığı belirtiliyor. Baltaş’ın Erzan’a yaptığı ödemeler ve duygusal mesajlar iddianamede yer alıyor.

Erzan, savcılık ifadesinde ise kendisine yapılan suçlamaları reddediyor ve Baltaş tarafından zorla birtakım evraklar alındığını iddia ediyor.

Ceza Talebi

Seçil Erzan’a yönelik hazırlanan iddianamede, ‘nitelikli dolandırıcılık’ ve ‘özel belgede sahtecilik’ suçlarından dolayı 4 yıldan 13 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor.

Son Haberler

Balıkesir Edremit’te Aile İçi Tragedi: İki Ölü, İki Yaralı

Balıkesir'in Edremit bölgesinde meydana gelen korkunç olay, bir ailenin trajedisine sahne oldu. M.Ö. adındaki şahıs,…

14 Ekim 2024

ABD’de Donald Trump’a Yönelik Üçüncü Suikast Girişimi Önlendi

Eski ABD Başkanı ve yaklaşan seçimlerde Cumhuriyetçi Parti'nin adayı Donald Trump, bir suikast tehlikesi daha…

14 Ekim 2024

AFAD, 12 İl İçin Sağanak Yağış Uyarısı Yaptı!

AFAD tarafından yapılan son açıklamalara göre, İstanbul, Düzce, Zonguldak, Bolu, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Sinop'ta…

14 Ekim 2024

Iğdır’da Minibüs ile Otomobil Çarpıştı: 8 Yaralı

Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesi Taşburun köyü yolunda feci bir trafik kazası yaşandı. Akşam saatlerinde meydana gelen…

14 Ekim 2024

A Milli Takım’da Barış Alper Yılmaz ve Kaan Ayhan Kadrodan Çıkarıldı

A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi kadrosunda önemli değişiklikler yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun duyurusuna…

14 Ekim 2024

Sakarya’daki Düğünlerde Çıkan Kavgalar Gergin Anlara Sahne Oldu

Sakarya'nın Akyazı ve Pamukova ilçelerindeki düğünlerde önceki gece yaşanan kavgalar, davetlilerin ve yerel halkın huzurunu…

14 Ekim 2024