Sivas’ta Yoğun Kar Yağışı Ulaşımı Felç Etti

Sivas’ta Yoğun Kar Yağışı Ulaşımı Felç Etti
21:30 - Mart 19 2025 Çarşamba

Sivas, Mart ayında beklenmeyen yoğun bir kar yağışıyla karşı karşıya kaldı. Kent merkezi ve ilçelerde etkili olan kar ve tipi, özellikle ulaşım ağlarında büyük kesintilere neden oldu.

Öğlen saatlerinde başlayan ve şiddetini giderek artıran kar yağışı nedeniyle Sivas beyaza büründü. Kar ve tipiden dolayı Kayseri-Malatya ve Sivas-Gürün karayolları ulaşıma kapatıldı. Emniyet ekipleri, güvenlik amacıyla yolları kapattı ve sadece otomobillerin geçişine izin verdi. Ayrıca, tedbir amaçlı kapatılan Kayseri-Malatya karayolunda ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

Geminbeli Geçidi, İç Anadolu Bölgesi ile Karadeniz arasındaki önemli bir geçiş noktası olup, yoğun kar yağışından büyük ölçüde etkilendi. Kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler yolda mahsur kaldı. Karayolları ekipleri, Geminbeli geçidinde yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi