Sivas’ta Temizlik Araçları Yenileniyor

Sivas’ta Temizlik Araçları Yenileniyor
23:30 - Ekim 12 2024 Cumartesi

Sivas Belediyesi, 2017 yılından bu yana bakım ve onarımları ihmal edilen çöp toplama ve süpürge araçları için büyük bir yenileme süreci başlattı. Bu kapsamda araçlar, İzmir ve Çorum’da detaylı bakımdan geçiriliyor.

Her on gün içinde dört araç bakım için İzmir’e gönderiliyor ve 17 milyon 800 bin lira maliyetle ihale edilen bu çalışmalar sonucunda araçlar, daha etkin bir hizmet sunumuna kavuşuyor.

Kasım ayı sonuna dek sürecek yenileme işlemleri boyunca toplam 27 çöp toplama ve 4 süpürge aracı tamamen yenilenmiş olacak. Rutin bakımlarının aksaması nedeniyle sık sık arızalanarak hizmette aksamalara yol açan araçlar, gruplar halinde İzmir’e gönderilmekte ve her grup aracın bakımı tamamlandığında yeni bir grup daha yola çıkmaktadır.

Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, yenilenen araçları inceleyerek yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve şehrin temizliği için gösterilen çabanın önemini vurguladı. Başkan Uzun, ‘Bu yeniliklerle birlikte hizmet kalitemizin daha da artacağını Sivas halkına duyurmak isterim’ dedi.

Yenilenen araçlar, Sivas halkı tarafından da olumlu karşılandı ve Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki bu değişim, şehrin çehresini olumlu yönde etkilemeye devam edecek.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi