Sivas’ta Eğitim Gören Filistinli Öğrencilerin Sivas Sevgisi Göz Doldurdu

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde öğrenim gören Filistinli öğrenciler, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek’le bir araya geldiler. Öğrenciler, Sivas’ta kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirttiler.
Ziyarete, gazeteci yazar Abdullah Yiğit eşlik etti. Filistinli Öğrenciler Genel Birliği adı altında gerçekleşen bu ziyarette, Birlik Başkanı Tacettin Şehadeh, Sivas halkının gösterdiği misafirperverliği ve ilgiyi övgüyle anlattı. Şehadeh, ‘Sivas’ta, Filistin’deki evimizde hissettiğimizden daha fazla sevgi ve ilgi görüyoruz. Bu yüzden buradaki tüm Filistinli öğrenciler olarak Sivasspor’u destekliyoruz.’ dedi.
Vali Şimşek ise yapılan ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Sizler bizim için çok değerlisiniz. Sizin mutluluğunuz, bizim için en büyük mutluluk.’ ifadelerini kullandı ve öğrencileri yaklaşan Sivasspor-Adana Demirspor maçına davet etti.