Şehit Gazeteci İsmail Güneş, Ölümünün 16. Yılında Anıldı

Şehit Gazeteci İsmail Güneş, Ölümünün 16. Yılında Anıldı
13:45 - Mart 25 2025 Salı

Şehit gazeteci İsmail Güneş, helikopter kazasında hayatını kaybetmesinin üzerinden 16 yıl geçmesine rağmen unutulmadı. Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarıyla birlikte trajik bir kaza sonucu yaşamını yitiren İHA muhabiri Güneş için mezarı başında anma töreni düzenlendi.

2009 yılında Kahramanmaraş’ta meydana gelen helikopter kazasında, Büyük Birlik Partisi’nin eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte hayatını kaybeden Güneş için Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) üyeleri, şehit gazeteciyi kabri başında andı. Katılımcılar Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla Güneş’i yad etti.

TSYD Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çağlayan, 16 yıldır faillerin bulunamamasına dikkat çekerek, İsmail Güneş’in cesur ve özverili gazetecilik anlayışıyla tanındığını belirtti. Çağlayan, Güneş’in son anlarını ‘Sesimi duyan var mı? Biz buradayız, bize yardımcı olun’ sözleriyle hatırlatarak, ruhunun şad olmasını diledi.

Gazeteciler Mustafa Ateş ve Ali Yavuz da, İsmail Güneş ile çalışma fırsatı buldukları için kendilerini şanslı hissettiklerini ve Güneş’in her zaman hatırlanacağını ifade ettiler.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi