Şaka Sonucu Trajedi: Okul Servisi Küçük Öğrenciye Çarptı

Şaka Sonucu Trajedi: Okul Servisi Küçük Öğrenciye Çarptı
22:25 - Mart 27 2025 Perşembe

Adana’nın Kozan ilçesindeki bir okulun yanında yaşanan üzücü olayda, 11 yaşındaki Gazel Alsheıkm, bir arkadaşının şaka yapmak amacıyla itmesi sonucu kontrolsüzce yola savruldu ve okul servisi ile kaza geçirdi. Kaza, Çanaklı Mahallesi Andaç Sokak’ta bulunan Şehit Ziya Özkozanoğlu Ortaokulu’nun hemen yanında gerçekleşti.

Olayın ardından bölgeye hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ne yazık ki, sağlık görevlileri küçük kızın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, kaza sonrası servis sürücüsü A.B. (44)’yi gözaltına alarak ilk ifadeleri aldı.

Yas ve Gözyaşları

Kaza haberini alan Gazel’in ailesi ve yakınları olay yerine gelerek büyük üzüntü yaşadı. Babası Bassen Alsheıkm, kızının cansız bedeni başında uzun süre gözyaşlarına boğuldu ve kızının elini bir an olsun bırakmadı. Olay yerinde bulunan sağlık ekipleri, yas içindeki aileye destek oldu.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor ve olayın tüm detayları aydınlatılmaya çalışılıyor.

Beril Solmuşgül

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi