Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz, Sivas’ta Genç Sporcularla Buluştu

Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz, Sivas’ta Genç Sporcularla Buluştu
15:00 - Ekim 24 2024 Perşembe

Sivas Valiliği, Belediye ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen ‘Amatör Spor Haftası Etkinlikleri’ kapsamında düzenlenen ‘Zirvedeki Yiğidolar-3 Amatör Spor Haftası Kapanış Programı ve Ödül Töreni’ büyük bir heyecana sahne oldu. Etkinlikte, Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz ve antrenörü Yusuf Göktuğ Ergin, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Sivas şubesinin konuğu olarak yer aldılar.

TSYD Genel Merkez Şubeler Sorumlusu Kemal Çağlayan, TSYD Sivas Şube Başkanı Ali Yavuz ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Mete Gazoz, sporculuk kariyerinden kesitler ve başarılarını anlattı. Gazoz, genç sporculara örnek olmanın yanı sıra, spora olan tutkusunu ve disiplinini de vurguladı.

Kemal Çağlayan, Mete Gazoz’un sporcu kişiliği ve özel hayatının gençlere örnek teşkil ettiğini belirterek, ‘Mete Gazoz, sporcu kimliği ve yaşam tarzıyla gençlerimize ilham veren, Türkiye’nin önde gelen sporcularından biridir. Onun liderliğinde, Türk okçuluğunun ve genel olarak Türk sporunun geleceği parlak’ dedi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi