Hatay Arsuz’da Balık Tutarken Yaşanan Tragedi: Bir Can Kaybı

Hatay Arsuz’da Balık Tutarken Yaşanan Tragedi: Bir Can Kaybı
19:35 - Nisan 19 2025 Cumartesi

Hatay’ın Arsuz bölgesinde karanlık bir gece vuku bulan acı bir olay, balık tutmayı seven bir vatandaşın trajik sonunu beraberinde getirdi. Karaağaç Konarlı Mahallesi’ndeki sahil kesiminde, Bedri A. isimli şahıs, oltasına büyük bir balık takılması üzerine denize atladı. Ancak bu cesur hamle, beklenmedik bir şekilde felakete dönüştü.

Denizde misinaya dolanan Bedri A.’nın bir süre sonra suda görünmez olduğunu fark eden çevredekiler, durumu hemen 112 Acil Servis’e ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine gelen Sahil Güvenlik, sağlık ve itfaiye ekipleri, gece boyunca süren arama kurtarma çalışmaları sonucunda, talihsiz adamın cansız bedenini yaklaşık 30 metre açıkta buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemeler, Bedri A.’nın yaşamını yitirdiğini ortaya koydu.

Cenaze, yapılan incelemelerin ardından İskenderun Devlet Hastanesi Morgu’na nakledildi. Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Ogün Aslan

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi