FETÖ Mağduru Pilotun Annesi: ‘Öldüğü Gün Bayram Olsun’

FETÖ kumpası sonucu Türk Hava Kuvvetleri’nden ihraç edilen ve sonrasında özel sektörde pilot olarak çalışırken İran’da ölen Melike Kuvvet’in hikayesi, yıllar sonra da yankı bulmaya devam ediyor. Melike Kuvvet, haksız yere ordudan uzaklaştırıldıktan sonra açtığı davaları kazanmış ve 2018 yılında tekrar göreve dönmeyi umarken, trajik bir uçak kazasında hayatını kaybetti. Kuvvet’in cenazesi, memleketi Konya’da toprağa verildi.

‘Melike benim içimi yaktı, çok özel biriydi’ diyen annesi Emine Umman Kuvvet, kızının orduda zor zamanlar geçirdiğini, iftiralarla mücadele etmek zorunda kaldığını anlattı. Melike’nin ölüm haberiyle birlikte bir kez daha yıkıldığını belirten anne Kuvvet, FETÖ lideri Fetullah Gülen’in ölümü üzerine, ‘Öldüğü gün şehit annelerinin bayramı olsun’ temennisinde bulundu.

‘Melike ona ‘salya sümük efendi’ derdi’ diyen Emine Umman Kuvvet, FETÖ’nün yalnızca kızının değil, birçok gencin hayatını kararttığını vurguladı. Örgüt liderinin ölümünü duyduğunda, ‘Hak ettiği gibi ölmedi’ düşüncesine kapıldığını ifade etti. FETÖ’nün öldüğü günün, şehit anneleri için bayram olarak kabul edilmesini istediğini dile getirdi.

‘Cehennem odunu onlar’ diyerek öfkesini dile getiren Melike Kuvvet’in ablası İlknur Kuvvet ise, FETÖ ve destekçilerinin ahirette cennet yüzü görmemeleri gerektiğini belirtti. Türk milletinin askeriyle var olduğunu ve var olmaya devam edeceğini vurgulayarak, FETÖ’nün ölüm gününün milli bayram olarak ilan edilmesini talep etti.

İbrahim Yetkin

Son Haberler

Ankara’da TUSAŞ Şehitleri Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Ankara Kahramankazan'daki Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) merkezine yapılan terör saldırısında şehit düşen Makine…

24 Ekim 2024

FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen’in Cenazesine QR Kod Kontrollü Giriş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün lideri Fetullah Gülen'in vefatından dört gün sonra hala toprağa verilmemiş olması, örgüt…

24 Ekim 2024

TUSAŞ Saldırısında Yaralanan Gazi: “Bu Saldırılar Bizi Yıldıramaz”

Ankara'daki Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.'ye (TUSAŞ) düzenlenen terör saldırısında, vücuduna dört kurşun isabet…

24 Ekim 2024

Ankara’da Şehit Düşen Güvenlik Görevlisi Atakan Şahin Erdoğan Toprağa Verildi

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan TUSAŞ tesislerinde meydana gelen terör saldırısı sonucunda 5 kişi hayatını kaybetti,…

24 Ekim 2024

Sivas Altınyayla’da Trajik Kaza: Bir Ölü, Bir Yaralı

Sivas'ın Altınyayla ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

24 Ekim 2024

MİT, PKK/KCK’nın Üst Düzey Yöneticisini Etkisiz Hale Getirdi

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK içerisinde önemli bir konumda olan ve kırmızı listede…

24 Ekim 2024