FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen’in Cenazesine QR Kod Kontrollü Giriş

FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen’in Cenazesine QR Kod Kontrollü Giriş
17:05 - Ekim 24 2024 Perşembe

Fetullahçı Terör Örgütü’nün lideri Fetullah Gülen’in vefatından dört gün sonra hala toprağa verilmemiş olması, örgüt içerisindeki iktidar mücadelesini gözler önüne seriyor. Örgüt üyeleri arasında cenazenin nerede ve ne zaman defnedileceği konusunda yaşanan anlaşmazlıklar, törenin gecikmesine sebep oluyor. Gülen’in vasiyetinin açıklanması için örgütün üst düzey isimlerinin toplanması bekleniyor.

Örgüt İçinde Görünmezlik ve Güvenlik Kaygıları

Örgüt içindeki çelişkiler, cenaze işlemlerinin gecikmesine ve tören hazırlıklarının gizli tutulmasına yol açıyor. Bazı örgüt liderleri, geniş katılımlı bir tören yerine daha gizli bir cenaze işlemi yapılmasını savunurken, diğer bir kısım ise bu durumu bir gösteriye çevirmek istiyor.

Kişiye Özel QR Kodlar ile Cenazeye Katılım Sağlanacak

Cenaze törenine katılım için özel olarak tanımlanmış QR kodlar kullanılacak. Bu yöntem, örgüt üyelerinin güvenliğini sağlamak ve törene yabancı kişilerin girmesini engellemek amacıyla düşünülmüş. Ayrıca, cenazenin medyatik bir gösteriye dönüştürülmesi istenirken, canlı yayın planlarının hangi kanallar üzerinden yapılacağı da belirlendi. Örgüt, medya stratejisinde önemli değişikliklere gitmeyi planlıyor ve bu konuda ‘Herkul.org’ platformunun öne çıkarılması bekleniyor.

Yazar: Mehmet Kalay

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi