Esenyurt’ta Gece Vakti Oto Hırsızlığı Serisi

Esenyurt’ta Gece Vakti Oto Hırsızlığı Serisi
11:10 - Ekim 28 2024 Pazartesi

Esenyurt’ta dün gece yaşanan olayda, lüks otomobilleri hedef alan hırsızlar, üç aracın camını kırarak değerli hayalet ekranları çalmıştır. Hırsızların, aynı gece içerisinde bir oto galerisine de girmeye çalıştığı güvenlik kameraları tarafından kaydedilmiştir.

Hırsızlar Oto Galeriye de Dadandı

Edinilen bilgiye göre, hırsızlar, Esenyurt Yeşilkent Mahallesi’nde bulunan bir oto galerisine sabah erken saatlerde girmeye çalışmıştır. Siyah bir araçla galeri önüne gelen şüpheliler, galerinin camını levye ile sökmeye çalışırken alarmın devreye girmesi üzerine olay yerinden kaçmışlardır. Ancak, kısa bir süre sonra tekrar galeriye dönerek üst kat ofisine girmeye çalışmış, ancak başarısız olunca camları kırarak kaçmışlardır. Bu anlar da güvenlik kamerasına yansımıştır.

Müdahale Eden Trafik Polisi Olayı Fark Etti

Olayın ardından, oto galerisi önünden geçmekte olan bir trafik polisi, alarm sesini fark ederek durumu yetkililere bildirmiştir. Polis ekipleri, hırsızların yakalanması için geniş çaplı bir araştırma başlatmıştır.

Geçmişte de benzer bir hırsızlık yaşadığını belirten araç sahibi Timur Kürücü, yaşananlara tepkisini dile getirerek, güvenlik önlemlerine rağmen hırsızların rahatça hareket ettiğini ifade etmiştir.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi