Dipsiz Göl Şelalesi, Sonbaharın Büyüsüyle Ziyaretçilerini Ağırlıyor

Dipsiz Göl Şelalesi, Sonbaharın Büyüsüyle Ziyaretçilerini Ağırlıyor
18:25 - Ekim 12 2024 Cumartesi

Sivas’ın Doğanşar ilçesinde bulunan ve dört mevsim farklı bir güzellik sunan Dipsiz Göl Şelalesi, sonbaharın gelmesiyle birlikte ziyaretçilerini adeta bir tablo gibi karşılıyor.

 

Kışın buz tutan sarkıtları ve yazın yeşilin her tonunu sergileyen doğasıyla ünlü olan şelale, sonbaharda ise ziyaretçileri adeta bir renk cümbüşüne davet ediyor. Şelalenin yaklaşık 50 metre yükseklikten dökülen serin suları, çevreyi bir yağlıboya tablosuna çeviriyor ve ziyaretçilere unutulmaz fotoğraf kareleri sunuyor.

 

Şelaleyi ziyaret eden doğaseverlerden Fazıl Dişsöken, bölgenin bu mevsimde doğal güzelliklerle dolu olduğunu belirterek, ‘Her mevsim ayrı bir güzellik sunan bu yer, sonbaharda bambaşka bir atmosfere bürünüyor. Doğanın tüm renklerini burada görmek mümkün,’ dedi. Adem Ulugöl ise, yıllar sonra memleketine dönüş yaparak doğal güzellikleri yeniden keşfettiğini ifade etti.

 

Doğa tutkunu Mustafa Çengel ise, doğadaki her mevsimin insan hayatındaki evrelere benzediğini vurgulayarak, ‘Doğa gibi biz de değişiyor ve gelişiyoruz. Burada her mevsimin ayrı bir güzelliğini ve tadını görüyorum,’ şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi