Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Kongrelerine Verdiği Mesajlarda Milletle İletişimin Önemini Vurguladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin 8’inci Olağan İl ve İlçe Kongrelerine video mesaj göndererek, kongre katılımcılarını selamladı ve her ne kadar fiziksel olarak orada bulunamasa da, tüm kalbiyle ve heyecanıyla katılımcılarla birlikte olduğunu ifade etti.

Erdoğan, partinin kuruluşundan bu yana emek veren herkese teşekkürlerini sunarken, aramızdan ayrılanlara Allah’tan rahmet diledi. AK Parti’nin kuruluş günündeki heyecanla aynı şekilde yoluna devam ettiğini belirterek, Türkiye için, 85 milyon vatandaş için samimiyetle çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Partinin üzerinden geçen zorluklara ve engellere rağmen her zaman millete verdiği sözleri tuttuğunu ve ülkenin kalkınması için büyük projeleri hayata geçirdiğini vurgulayan Erdoğan, siyasetlerinin temelinde eser ve hizmet yattığını ifade etti. Partinin başarısının sırrının, milletin sesine kulak vermek olduğunu belirtti.

Erdoğan, kongre sürecinin, partiyi yenilemenin yanı sıra milletle kucaklaşma ve gönül köprüleri güçlendirme fırsatı olarak gördüklerini söyledi. Kongrenin, kardeşlik ve dayanışma ikliminde gerçekleşeceğini, gençlerin dinamizmi ve tecrübeli isimlerin bilgisiyle partinin daha da güçleneceğini belirtti.

Kongrenin ülke ve demokrasi adına hayırlı olmasını dileyerek sözlerini sonlandıran Erdoğan, ‘Durmak yok, yola devam. Durmak yok, hizmete devam’ diyerek, tüm katılımcıları selamladı ve Allah’a emanet olmalarını diledi.

Mehmet Kalay

Son Haberler

Başkan Dr. Adem Uzun, Sivas’ın Geleceğini Şekillendirmek İçin Ankara’da Temaslarda Bulundu

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, bir dizi önemli görüşmeler için Ankara'yı ziyaret etti. Bu…

12 Ekim 2024

Sivas’ta Sosyal Medya Paylaşımı Pahalıya Patladı

Sivas'ta sosyal medyada yarış videoları paylaşan sürücüye ağır para cezası kesildi ve araç trafikten men…

12 Ekim 2024

Sivas’ta Büyük Uyuşturucu Operasyonu: 5 Milyon TL Değerinde Uyuşturucu Yakalandı

Sivas'ta gerçekleştirilen operasyonda, kağıda emdirilmiş uyuşturucu maddeler ele geçirildi ve bu operasyon kapsamında 5 kişi…

12 Ekim 2024

Sivas’ta Akıllı Şehircilik Yolunda Önemli Bir Adım: Çalıştay Başarıyla Gerçekleştirildi

Sivas Belediyesi'nin liderliğinde 9-10 Ekim tarihlerinde 'Akıllı Şehir Yolunda Sivas Çalıştayı' düzenlendi.Çalıştayda, bilgi ve iletişim…

12 Ekim 2024

Sivas’ta Mesleki Eğitimde Yeni Adımlar Atılıyor

Sivas'ta mesleki ve teknik eğitim alanında önemli gelişmeler yaşanıyor. İl Millî Eğitim Müdürü Necati Yener'in…

12 Ekim 2024

Sivas, Tokat ve Yozgat’ta Tarihi Elektrik Tüketimi

2024 yazında, Sivas, Tokat ve Yozgat'ta, ÇEDAŞ'ın hizmet verdiği bölgede elektrik tüketimi rekor seviyelere ulaştı.

12 Ekim 2024