Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Kongrelerine Verdiği Mesajlarda Milletle İletişimin Önemini Vurguladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Kongrelerine Verdiği Mesajlarda Milletle İletişimin Önemini Vurguladı
13:01 - Ekim 12 2024 Cumartesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin 8’inci Olağan İl ve İlçe Kongrelerine video mesaj göndererek, kongre katılımcılarını selamladı ve her ne kadar fiziksel olarak orada bulunamasa da, tüm kalbiyle ve heyecanıyla katılımcılarla birlikte olduğunu ifade etti.

Erdoğan, partinin kuruluşundan bu yana emek veren herkese teşekkürlerini sunarken, aramızdan ayrılanlara Allah’tan rahmet diledi. AK Parti’nin kuruluş günündeki heyecanla aynı şekilde yoluna devam ettiğini belirterek, Türkiye için, 85 milyon vatandaş için samimiyetle çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Partinin üzerinden geçen zorluklara ve engellere rağmen her zaman millete verdiği sözleri tuttuğunu ve ülkenin kalkınması için büyük projeleri hayata geçirdiğini vurgulayan Erdoğan, siyasetlerinin temelinde eser ve hizmet yattığını ifade etti. Partinin başarısının sırrının, milletin sesine kulak vermek olduğunu belirtti.

Erdoğan, kongre sürecinin, partiyi yenilemenin yanı sıra milletle kucaklaşma ve gönül köprüleri güçlendirme fırsatı olarak gördüklerini söyledi. Kongrenin, kardeşlik ve dayanışma ikliminde gerçekleşeceğini, gençlerin dinamizmi ve tecrübeli isimlerin bilgisiyle partinin daha da güçleneceğini belirtti.

Kongrenin ülke ve demokrasi adına hayırlı olmasını dileyerek sözlerini sonlandıran Erdoğan, ‘Durmak yok, yola devam. Durmak yok, hizmete devam’ diyerek, tüm katılımcıları selamladı ve Allah’a emanet olmalarını diledi.

Mehmet Kalay

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi