Burdur Bucak’ta Kayıp Genç Kadın İçin Ailesi Yardım Bekliyor

Burdur Bucak’ta Kayıp Genç Kadın İçin Ailesi Yardım Bekliyor
16:15 - Ekim 17 2024 Perşembe

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 24 yaşındaki Fatmanur Elibol, 21 Eylül’de evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı. Elibol, o gün armut toplamak üzere dışarı çıktığını söylemişti. İki çocuk annesi olan genç kadın, ailesiyle en son 25 ve 26 Eylül tarihlerinde telefonla görüşmüş, ardından ulaşılamamıştır. Ailesi, Fatmanur’un güvenliği konusunda endişeli.

Fatmanur Elibol son kez ‘Üçgen’ kavşağında görüldü

Annesi Fatma Avcı, kızının son olarak kayınvalidesi ve kayınpederinin evinden ayrılırken armut toplamaya gittiğini söyledi ve Fatmanur’un en son Bucak’taki ‘Üçgen’ kavşağında görüldüğünü belirtti.

Kızımızın durumundan haber alamıyoruz

Anne Fatma Avcı, kızının kaybolması üzerine derhal güvenlik güçlerine bilgi verdiklerini ifade ederek, ‘Hiçbir haber alamıyoruz, kızımın hayatta olup olmadığını bilmiyoruz. Bu belirsizlikle yaşamak çok zor’ dedi ve yetkililerden yardım istedi.

Acılı anne, kızının iki küçük çocuğunu asla terk etmeyeceğini vurgulayarak, toplumdan ve yetkililerden yardım çağrısında bulundu.

Baba Hüseyin Avcı: Kızımızın akıbetini öğrenmek istiyoruz

Baba Hüseyin Avcı da İstanbul’dan gelen bir haber üzerine Burdur’a gelerek yetkililerle görüştüğünü söyledi. Yapılan aramalara rağmen herhangi bir sonuç alınamadığını belirten Avcı, ‘Kızımızın ne olduğunu bilmiyoruz. Öldü mü, başına bir iş mi geldi, bilmiyoruz. Yetkililerden yardım bekliyoruz, çocuklar annesiz kaldı’ şeklinde konuştu.

Yazar: Kağan Onaran

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi