Antalya’da Trafik Kazası: Mahalleli Tehlike Altında!

Antalya’da Trafik Kazası: Mahalleli Tehlike Altında!
19:45 - Ekim 28 2024 Pazartesi

Antalya, Muratpaşa ilçesi Yenigün Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazası, yerel saatle 11.00 sıralarında gerçekleşti. 07 BTA 67 plakalı minibüs ile 27 APN 784 plakalı otomobilin çarpışması sonucu her iki araç kontrolden çıkarak savruldu. Minibüs, bir binanın duvarına çarparak dururken, park halindeki bir başka araç da zarar gördü. Çevredekilerin hızlı müdahalesiyle, sürücüler güvenli bir şekilde araçlarından çıkarıldı ve olay 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Derya D., yapılan ilk yardımın ardından hastaneye kaldırıldı.

‘Dur’ tabelası göz ardı ediliyor

Kaza bölgesinde ‘Dur’ tabelası olmasına rağmen sık sık kazaların meydana geldiğini vurgulayan mahalle sakinlerinden Mevlüde Doğan, ‘Aracın duvara çarpmasıyla büyük bir gürültü oldu. Kazaların önlenmesi için buraya kasisler konulmasını istiyoruz. ‘Dur’ tabelasına rağmen sürücüler yeterince dikkatli değil’ şeklinde konuştu. Mahalleli, daha fazla güvenlik önlemi alınmasını talep ediyor.

Trafik ekipleri kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Kazaya karışan araçlar, çekici yardımıyla olay yerinden alındı.

Ramazan Bozca – Faik Güven Yılmaz

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi