15 Temmuz Gazisi Ercan Şen, FETÖ Elebaşının Ölümüne İlişkin Duygularını Paylaştı

15 Temmuz Gazisi Ercan Şen, FETÖ Elebaşının Ölümüne İlişkin Duygularını Paylaştı
17:45 - Ekim 21 2024 Pazartesi

FETÖ lideri Fetullah Gülen’in vefat haberi, örgüt üyeleri tarafından sosyal medyada duyuruldu. Bu haber, Türkiye’deki 15 Temmuz gazileri tarafından memnuniyetle karşılandı. 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yaralanan ve Türk Dünyası Gazileri Derneği Başkanı olan Ercan Şen, Gülen’in ölümünü değerlendirdi.

“15 Temmuz’da verdiğimiz mücadelenin karşılığını gördüğümüz için Allah’a şükrediyoruz,” dedi Şen. Şen, FETÖ’nün ne kadar tehlikeli bir yapı olduğunu ve darbe girişimi sonrası yaşananlarla kendilerinin haklılığının ortaya çıktığını ifade etti.

“Bugün, bu örgütün kurucusu olan şahsın ölüm haberini alarak, Türkiye’nin önündeki engellerden birinin daha kalktığına şahit olduk. Bildiğiniz üzere diğer büyük engel PKK’dır ve bu örgütle mücadelemiz sınırlarımızın ötesinde devam etmekte. FETÖ ise devletimizin içine sızmış, kritik bürokratik mevkilerde yer alan hain bir yapıydı. Bu haberle birlikte örgütün gücünün azalacağını ve zamanla tasfiye olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Amerika’da hala bir istihbarat örgütü olarak varlığını sürdürebilirler ama Türkiye ve Türk dünyasında eskisi kadar etkili olamayacaklar,” diye konuştu Şen.

“Örgüt içindeki itiraflar ve ayrılmaları keyifle izleyeceğiz,” dedi Şen. Sağlık sorunları nedeniyle son zamanlarda zayıflayan Gülen’in ölümünü, örgüt içindeki pazarlıkların bir sonucu olarak gördüğünü belirtti ve örgüt içindeki çatışmaların artacağını, itirafların ve ayrılmaların başlayacağını söyledi.

Burak Can Ekizoğlu – Gürkan Sayın

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi